Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Corona har været hård ved restaurationsbranchen i 2021. Det gælder også for Restaurant Frederikshøj. Alligevel kom Michelin-restauranten ud af 2019/2020 med et overskud efter skat på 2,8 mio. kr. Det er 14. gang i træk med positive tal på bundlinjen for virksomheden, skriver Jyllands-Posten.

”Vi er blevet en forretning, som folk synes er interessant at investere i. På det grundlag har jeg haft mulighed for at vælge, hvem jeg har lyst til at samarbejde med,” siger Wassim Hallal.

2021 blev nemlig året, hvor han frasolgte en del af sin virksomhed til fire nøglemedarbejdere og den aarhusianske forretningsmand Claus Hommelhoff. Claus Hommelhoff har købt halvdelen af ejendommen på Oddervej og 35 pct. af driftsselskabet bag. Fire medarbejdere har købt 30 pct.

Frasalget handler blandt andet om at tage lidt af presset fra skuldrene af den 41-årige kok.

Læs hele historien her.

Log ind