Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Corona har været hård ved restaurationsbranchen i 2021. Det gælder også for Restaurant Frederikshøj. Alligevel kom Michelin-restauranten ud af 2019/2020 med et overskud efter skat på 2,8 mio. kr. Det er 14. gang i træk med positive tal på bundlinjen for virksomheden, skriver Jyllands-Posten.
”Vi er blevet en forretning, som folk synes er interessant at investere i. På det grundlag har jeg haft mulighed for at vælge, hvem jeg har lyst til at samarbejde med,” siger Wassim Hallal.
2021 blev nemlig året, hvor han frasolgte en del af sin virksomhed til fire nøglemedarbejdere og den aarhusianske forretningsmand Claus Hommelhoff. Claus Hommelhoff har købt halvdelen af ejendommen på Oddervej og 35 pct. af driftsselskabet bag. Fire medarbejdere har købt 30 pct.
Frasalget handler blandt andet om at tage lidt af presset fra skuldrene af den 41-årige kok.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025