Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Flere og flere virksomheder er i gang med den grønne omstilling, og arbejder målrettet med bæredygtighed og FN’s 17 verdensmål. Det er Søhuset Konferencecenter, der ligger i DTU Science Park i Hørsholm, også i færd med. De har blandt andet implementeret en bæredygtig fødevareplan, hvor de har reduceret mængden af kød i deres serveringer, og de har indgået et samarbejde med NGO’en Mad med Hjertet.
Christina Wejlemann, der er daglig leder i Søhuset Konferencecenter, udtaler:
”Siden 2019 har vi, når det er muligt, doneret vores overskudsmad til Mad med Hjertet. Grundet coronanedlukning i 2020 og 2021 har vores donationer til foreningen været mindre, så vi valgte at skrue op for hjælpen her til jul ved at give hjemmelavet julemåltider til alle familierne hos Mad med Hjertet. Det er muligt, fordi vi besluttede at bruge vores ressourcer på Mad med Hjertet i stedet for at give den sædvanlige julegave til alle vores faste kunder i Søhuset. Vores kunder er derfor indirekte med til at støtte Mad med Hjertet, og det har de heldigvis taget godt imod”.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025