Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Cabi kan give dig et overblik over din virksomheds sociale ansvar. Med screeningsværktøjet: ”360 grader om socialt ansvar” får I en temperaturmåling af jeres virksomheds sociale ansvar på fire områder:

  • Håndtering af nedslidning og sygefravær (fastholdelse)
  • På forkant med sygefravær og dårligt arbejdsmiljø (forebyggelse)
  • Nye medarbejdere (rekruttering)
  • God introduktion til nye medarbejdere (onboarding).

Screeningen gennemføres sammen med en konsulent fra Cabi og via screeningen og dialogen med konsulenten, får I nye vinkler og prioriteringer, så I fx bliver bedre til at fastholde og/eller rekruttere medarbejdere og dermed sikre kompetencer til virksomheden. Eller I bliver bedre til at arbejde struktureret med jeres sygefravær og trivsel. Alt sammen noget, der gavner jeres virksomhed!

Tilbud til dig og din virksomhed - 1

Du kan vælge en gratis screening, der foregår online og tager 1-1½ time. På mødet gennemgår du screeningsværktøjet sammen med Cabis konsulent. I identificerer sammen de områder, hvor I gør det godt, og de områder hvor der er forbedringsmuligheder. Efter mødet vil Cabis konsulent sende relevante værktøjer og viden til dig, som du kan arbejde videre i forhold til de områder, hvor der er identificeret forbedringspotentiale.

Tilbud til dig og din virksomhed - 2

Du kan også vælge at mere håndholdt forløb. Hvis du vælger denne løsning, koster det dig kr. 5.000,- + moms.

For det får du:

- 1½ times møde hos dig

- Inden mødet har du udfyldt screeningsværktøjet og sendt til Cabi, så du får den konsulent på besøg, der har ekspertviden indenfor det område, hvor I har identificeret størst forbedringspotentiale

- På mødet gennemgås dine svar - og der vil særligt være fokus på de områder, du har identificeret

- I laver en handleplan sammen på mødet, hvor I aftaler, hvad I vil sætte i gang, og efter mødet sender Cabis konsulent sender relevante værktøjer og viden, som kan støtte jer i jeres videre arbejde

- Efter nogle uger følger Cabis konsulent op telefonisk og hjælper jer videre i jeres arbejde med eventuelt yderligere viden og værktøjer.

Vil du gerne vide mere og/eller booke en screening, så kontakt Signe Bloch-Krarup, Chefkonsulent, Cabi, sb@cabiweb.dk eller 22 27 56 29.

Se også

Sunset Boulevard planter 5.000 træer i Greve

I efteråret 2020 besluttede Sunset Boulevard derfor at fjerne alle plastikdimser, papirmøller og andet legetøj fra børnemenuen. I stedet bidrager gæsterne nu til etablering af folkeskove, når de køber en børnemenu i restauranterne. Nu er ikke mindre end 203.680 træer sat i jorden i eller omkring otte danske byer. Det svarer til et samlet areal på over 80 fodboldbaner, skriver Sn.dk.

650 hoteller hjælper Ukraine – skal I være med?

650 hoteller har på verdensplan lige nu tilsluttet sig kampagnen #HospitalityHelps for at hjælpe ukrainske flygtninge. Målet er at finde en gratis bolig til dem for nogle få dage, indtil de finder noget mere permanent at bo i.

Log ind