Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Da statsminister Mette Frederiksen (S) onsdag i sidste uge tonede frem på skærmen til aftenens pressemøde, begyndte telefonen at ringe hos kokken Per Thøstesen. Han er ejer af københavnerikonet Bistro Boheme på Esplanaden og var klar over, at det kunne få store konsekvenser, at regeringen opfordrede til at aflyse julefrokoster og større sociale arrangementer, skriver Berlingske.

”For flere måneder siden bookede en virksomhed hele restauranten til fredag aften i denne uge. Vi skulle have haft 245 gæster til julefrokost. En halv time inde i pressemødet meldte virksomheden afbud. Og så havde vi pludselig nul gæster fredag aften,” fortalte Thøstesen Berlingske i sidste uge.

Det samme er sket for Søllerød Kro, der har en Michelin-stjerne og er anerkendt som et af landets bedste spisesteder.

HORESTA har opgjort det samlede tab af omsætning for hoteller og restauranter i årets første otte måneder til i alt 12,2 milliarder kroner - i forhold til 2019.

Læs hele historien her.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Log ind