Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Frokostbuffeten i Kopenhagen Fur i Glostrup ser indbydende ud med de mange forskellige skåle og fade og dekorative opsatser med friske grøntsager. For køkkenchef fra Jespers Torvekøkken, Sofie Rosa Randall, og hendes kolleger i det åbne køkken er det vigtigt, at gæsterne nyder maden og dagligt glæder sig til at få en madoplevelse midt på dagen, skriver Dagligvarehandlen.dk.
Hver gang gæsterne tager en skål med en delikat anretning eller en skefuld salat fra de store fade, registrerer vægtene, hvor meget mad der er taget. Og hvis der er rester på gæsternes tallerkner, bliver det kasseret sammen med rester i køkkenet, som ikke kan gemmes og bruges senere, og det bliver også vejet. På den måde ved man i køkkenet ganske præcist, hvor meget dagens madspild vejer.
”Det er nyttigt med vægte på buffeten, for vi vil vide, hvor meget folk spiser, og hvad de spiser. Tidligere var det typisk den medarbejder i køkkenet, der ryddede buffeten, som havde overblikket, og det fik vi andre ikke nødvendigvis meget ud af. – Vi bruger det til at se, hvad mine gæster kan lide at spise. Dermed ved vi næste gang, hvor meget vi skal tilberede af hver ret,” siger Sofie Rosa Randall.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelkonge Birger Arp-Hansen er død
05-06-2025
-
Joe & The Juice indgår partnerskab med globalt tennisikon
05-06-2025
-
Hotel Viking i Sæby bliver nu firestjernet hotel
05-06-2025
-
Sunset Boulevard runder restaurant nummer 50 i Danmark
05-06-2025
-
Danmark rykker syv pladser frem på global kongresliste
05-06-2025
-
Danske Konferencecentre præsenterer ny identitet og strategi
05-06-2025
-
Norge indfører målrettet turistskat
05-06-2025
-
Nyt luksushotel i Hornbæk har fået sit navn
05-06-2025