Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I juni sidste år slog indehaverne af Substans, ægteparret René og Louise Mammen, dørene op til restaurantens nye lokale på 11. etage i Pakhusene på Aarhus Ø. Indtil da havde Substans ligget i Frederiksgade siden 2005, skriver Finans.dk.
”Det gik meget fint med at åbne det nye sted, vi fik ikke nogen overraskelser, kun i bagatelstørrelse. Vi bor jo i et erhvervshus, og de første par dage blev hoveddøren låst klokken 18. Det var ikke så heldigt for os,” smiler René Mammen.
Substans fik en Michelin-stjerne i 2015, men mistede den, da restauranten lukkede i Frederiksgade. Der gik to et halvt år, inden den kunne åbne i Pakhusene, der ikke var færdigbyggede, da lejekontrakten blev underskrevet. Men i år fik Substans sin stjerne tilbage.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025