Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restauranter oplever lige nu, at det er svært ved at få medarbejdere. Restaurant Flammen, der blandt andet ligger i København, Roskilde og Glostrup, har så store problemer med at skaffe mandskab, at de må afvise gæster i døren fredag og lørdag, selvom de har ledige borde, skriver Berlingske ifølge DR P4 København.

Både rejselyst og SU-begrænsning sætter en stopper for tjenerarbejdet, det fortæller Annette Hyldebrandt, der er chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA. Hun fortæller, at mange måske vælger at tage den rejse, som de ikke kunne komme afsted på, eller at de simpelthen har nået at tjene alle de penge, de må, i forhold til deres SU og derfor er bekymrede for, om de når at tjene for meget og de skal betale det tilbage.

Blog: Hvad skal der blive af København?

København står foran vigtige valg, der afgør hvilken slags hovedstad, vi ønsker. Turismen skaber vækst og arbejdspladser, og byen tiltrækker allerede gæster, som bruger den med omtanke. Derfor bør debatten handle om at udvikle byens styrker i stedet for at begrænse dem, lyder det fra HORESTA.

Hotel Insights 2025 - Vejle

Kl. 9.00-13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Log ind