Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Camilla Hansen arbejdede som international model, fra hun var 14 år. Hun har boet og arbejdet i blandt andet Milano, Istanbul og New York. I dag ejer hun den etstjernede Michelin-restaurant Alouette på Islands Brygge sammen med sin mand, skriver Berlingske.
Hun koncentrerer sig i det daglige om alle de små detaljer, gæsterne sjældent møder, men som gør en kæmpe forskel i oplevelsen, hvilket har gjort, at hun af flere udenlandske publikationer er blevet udnævnt til »The Grey Eminence«.
»For mig er det vigtigste ved mad de særlige øjeblikke. For eksempel hyggen ved at stå og synge i køkkenet med sine nærmeste, mens man forbereder maden. Samværet ved at sidde omkring et bord og spise og snakke er helt essentiel, og så føler man, at man hører til et sted, og når det hele spiller, kan det skabe en varm følelse i maven af kærlighed til dine medmennesker.«
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Dansk turisme satte omsætningsrekord i 2024
22-05-2025
-
Nye beskæftigelsestal: Marts sætter rekord i hotel- og restaurationsbranchen
22-05-2025
-
Turismemidler på 200 mio. kr. lader vente på sig
22-05-2025
-
Radisson åbner sine første klimaneutrale hoteller
22-05-2025
-
Airbnb tvinges til at fjerne 65.000 boligannoncer i Spanien
22-05-2025
-
Nye lovkrav mod greenwashing i turismen er vedtaget
22-05-2025
-
Comwell H.C. Andersen Odense får nye ejere
22-05-2025
-
Trinity Hotel udvider med konferencesal og 44 værelser
22-05-2025