Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Camilla Hansen arbejdede som international model, fra hun var 14 år. Hun har boet og arbejdet i blandt andet Milano, Istanbul og New York. I dag ejer hun den etstjernede Michelin-restaurant Alouette på Islands Brygge sammen med sin mand, skriver Berlingske.

Hun koncentrerer sig i det daglige om alle de små detaljer, gæsterne sjældent møder, men som gør en kæmpe forskel i oplevelsen, hvilket har gjort, at hun af flere udenlandske publikationer er blevet udnævnt til »The Grey Eminence«.

»For mig er det vigtigste ved mad de særlige øjeblikke. For eksempel hyggen ved at stå og synge i køkkenet med sine nærmeste, mens man forbereder maden. Samværet ved at sidde omkring et bord og spise og snakke er helt essentiel, og så føler man, at man hører til et sted, og når det hele spiller, kan det skabe en varm følelse i maven af kærlighed til dine medmennesker.«

Læs hele historien her.

Log ind