Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Fra Nordjylland til København rejser Det Rullende Sommerkøkken. Det kommer forbi Danmarks fire største byer, Aalborg, Aarhus, Odense og slutter af i København. Projektet er startet af organisationen Madkulturen for ti år siden som et offentlig-privat partnerskab af Miljø- og Fødevareministeriet, skriver Børsen.

“Madkulturen skal styrke og forbedre den danske madkultur og få bredt viden om råvare og sundhed ud til den danske befolkning. Vi er ikke højgastronomi, vi står for hverdagsmaden,” fortæller Judith Kyst, direktør i Madkulturen.

De sidste to år har Madkulturen fået et tilskud fra sommerhjælpepakken, hvor det i år fik 1,5 mio. kr. som udmøntes af Erhvervsstyrelsen. Pengene skal bruges på projekter, der både fremmer turismen og som skal hjælpe danskerne til at spise mere grønt og klimavenligt. I år har fokus været på at skabe madoplevelser i storbyerne. Dogmet hos Det Rullende Sommerkøkken er simpelt: Det er til for at understøtte danskernes gastronomi og Danmarks lokale fødevareproduktion.

Læs hele historien her.

Log ind