Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det spørgsmål, der så melder sig, til unge med ønsket om at åbne egen virksomhed er blandt andet, hvor funky det er at åbne egen restaurant på et tidspunkt, hvor coronarestriktionerne kun så småt er ved at løsne deres greb i den danske oplevelsesindustri, herunder restauranterne, der har tapblødt finanser, siden nedlukningen i marts sidste år. Sådan skriver Pov.International.

18 milliarder kroner, vurderer brancheforeningen HORESTA, at krisen har kostet restauranterne og tusindvis af ansatte. Og flere restauranter – fra de små til nogle af branchens fyrtårne som Lola, Manfreds, Relæ og Gastromé – har drejet nøglen om.

En opgørelse fra HORESTA viser, at på trods af at beskæftigelsen i branchen stiger, så bliver der færre og færre selvstændige.

Læs hele historien her.

Stjernekok forlader Démodé

Køkkenchef Rasmus Grønbech stopper på Michelin-anerkendte Démodé. Restauranten fortsætter uden ny køkkenchef i første omgang.

Log ind