Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I fredags fik de danske restaurantejere fik at vide, at de måtte åbne for indeservering onsdag. Men allerede søndag kom armene lidt ned hos de trængte restauratører, da meldingen om genåbningen fik følgeskab af en melding om, at kunderne skal booke bord 30 minutter før ankomst, skriver FødevareWatch.dk.
Hos bookingtjenesten Dinnerbooking har man siden fredagens udmelding haft travlt. Her har man oplevet stor efterspørgsel på muligheden for at få bookingtjenesten ind på restauranter, der ikke har været vant til at bruge bookingsystemer.
Hos Dinnerbooking siger man til FødevareWatch, at der fredag d. 16. april var en stigning i opkald på 870 pct. sammenlignet med fredagen forinden. Da restauranterne mandag vidste, at genåbningen er ledsaget af en 30 minutters regel, fik bookingselsskabet 200 pct. flere opkald end mandagen forinden.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025