Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den 21. april kan restauranter og cafeer igen åbne med udeservering. Men det kommer Restaurant Maven og Krogs Fiskerestaurant i Indre København ikke til at gøre, skriver Berlingske.
”Det kan ikke svare sig. Hvis vi skal budgettere ud fra vejret, så er det simpelthen for risikabelt at drive forretning. Vi er så udsatte lige nu og har ikke haft nogen indtjening i snart fem måneder, hvor vi har været lukket,” siger indehaver Thomas Gaarde.
Hos HORESTA spår man heller ikke den store genåbning af restauranter og cafeer 21. april. Min forventning er, at de, der i forvejen sælger takeaway, vil finde det naturligt at stille nogle borde og stole ud, så man kan spise ved udeservering. Det er nok det billede, vi ser, siger Annette Hyldebrandt, chef for turisme- og oplevelsesøkonomi i HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025