Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den 21. april kan restauranter og cafeer igen åbne med udeservering. Men det kommer Restaurant Maven og Krogs Fiskerestaurant i Indre København ikke til at gøre, skriver Berlingske.
”Det kan ikke svare sig. Hvis vi skal budgettere ud fra vejret, så er det simpelthen for risikabelt at drive forretning. Vi er så udsatte lige nu og har ikke haft nogen indtjening i snart fem måneder, hvor vi har været lukket,” siger indehaver Thomas Gaarde.
Hos HORESTA spår man heller ikke den store genåbning af restauranter og cafeer 21. april. Min forventning er, at de, der i forvejen sælger takeaway, vil finde det naturligt at stille nogle borde og stole ud, så man kan spise ved udeservering. Det er nok det billede, vi ser, siger Annette Hyldebrandt, chef for turisme- og oplevelsesøkonomi i HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025