Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Snart kommer den længe ventede delvise genåbning, som restaurationsbranchen har sukker efter i næsten et halvt år. Men forude venter stadig flere udfordringer, før det kan blive godt igen for en hårdt presset branche. Det genkender Nils Holm, som er indehaver af Restaurant Latinerly i Viborg. Han mangler folk i alle kategorier, skriver TV MidtVest.
Sidste forår under nedlukningen mistede han 7 tjenere. Det har han også gjort denne gang. Og så mangler han stadig en kok, og de er svære at skaffe. Dels ved de, hvad de er værd på grund af manglen, og dels skal man være utroligt hurtig, hvis man skal sikre sig en kok.
”Jeg havde lavet en aftale med en mand til dagen efter angående vores ledige kokkestilling. 10 minutter senere SMSede han, at han havde fået et andet job,” fortæller Nils Holm.
Søndag udtalte HORESTA til TV 2, at det er erhvervsorganisationens forventning, at kun ganske få af deres medlemmer vil åbne for udendørsservering den 21. april, men at den store dato for erhvervet bliver den 6. maj.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025