Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hotel - og Restaurantskolen i Valby har i samarbejde med sushikæden Letz Sushi søsat en fire ugers efteruddannelse, der skal imødekomme efterspørgslen på danske faglærte sushikokke. Det sker på baggrund af en artikel FødevareWatch skrev i oktober sidste år, hvor bl.a. direktør for Letz Sushi, Anders Barsøe, efterspurgte faglærte danske sushikokke. Direktøren siger til FødevareWatch, at det nye initiativ ikke blot handler om udbuddet for Letz Sushi.
"Uddannelsen er et forsøg på at hæve bundniveauet. Vi opkvalificerer en stor del af udbuddet, ikke bare for os, men også for andre (sushirestauranter red.)," siger Anders Barsøe.
Efteruddannelsen skal være del af Hotel- og Restaurantskolens kurser, og forløbet bliver kombineret med praktik hos Letz Sushi. Foruden en opkvalificering af Letz Sushis medarbejdere skal kurset også få flere på arbejdsmarkedet. Jobcenter København har derfor også været en del af samarbejdet fra start.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025