Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Køleskabe, gryder og restauranter har været tomme en stor del af tiden under corona-pandemien. Selvom der lige så stille er ved at komme gang i gryderne, kører restauranterne fortsat ikke på fuldt blus, skriver TV2 Lorry.
Det har nu fået Copenhagen Business Hub til at starte projektet Greater Copenhagen Food Start-up. Initiativet har til formål at nytænke restaurationsbranchen.
Projektet indebærer to forskellige workshopforløb, hvor der blandt andet vil være oplæg om, hvordan man driver en restaurant med corona-restriktioner for øje, men også hvordan man realiserer sin restaurantidé.
Workshoppene er EU-finansierede, og det er derfor ganske gratis at tilmelde sig. Det finder sted den 1. og 8. september – begge dage klokken 16 i CPH Food Space i Slagtehusgade 11.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Danskernes julevaner er i bevægelse
28-12-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Hotelstop i Indre By i København er kortsigtet og skadeligt
28-12-2025
-
Anders Holch Povlsen overtager ikonisk Aarhus-hotel
28-12-2025
-
Brandramt hotel melder ud: Genåbner i 2026
28-12-2025
-
Hotel dropper den klassiske julegave til medarbejderne
28-12-2025
-
Stort hotel i Korsør solgt efter to år på markedet
28-12-2025
-
Hotelbranchen klarer sig godt trods stigende omkostninger
28-12-2025
-
Airbnb under pres: Danskerne er delt i synet på udlejning
28-12-2025