Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den danske restaurant Noma havde et solidt 2019, hvor bundlinjen blev mere end fordoblet, og egenkapitalen havde vokseværk. Ifølge regnskabet for Noma Af 1993 ApS, der er selskabet bag gourmetrestauranten, kunne Noma gå ud af regnskabsåret 2019 med et overskud på 2,3 mio. kr. efter skat. Det er et godt stykke over det dobbelte af, hvad bundlinjen lød på i 2018, hvor resultatet lød på knap 700.000 kr., skriver Finans.dk.

Resultatet på bundlinjen er det bedste siden 2015. Bruttofortjenesten steg samtidigt fra cirka 33 mio kr. i 2018 til lidt under 39 mio. kr. i 2019.

”Selskabets resultat og økonomiske udvikling har været tilfredsstillende,” fremgår det af ledelsesberetningen i årsrapporten.

Læs hele historien her.

Direktørskifte på femstjernet luksushotel nær København

Park Lane Copenhagen i Hellerup har endnu en gang udskiftet sin direktør. Det sker blot få uger efter hotellets officielle femstjerneklassificering og tildeling af Michelin-hotelnøgle. Den nye direktør har solid erfaring fra branchen og skal nu konsolidere driften.

Stjernekokke skal sætte turbo på dansk madturisme

Et nyt rådgivende udvalg med gastronomiske topprofiler som Rasmus Munk og Kenneth Toft-Hansen skal sikre, at dansk gastronomi i højere grad omsættes til turismevækst. Regeringen bakker op med 40,5 mio. kr.

Log ind