Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Madkastellet, der driver tre restauranter i ZOO, henter Mondäns køkkenchef Mads Dalsborg til Bistro panpan og konditor, bager og chocolatier Torben Bang til Café Botanika.
Den nye køkkenchef Mads Dalsborg og Madkastellet har allerede en række planer på tegnebrættet for det kommende år. Målsætningen er at imødekomme den stigende efterspørgsel på Bistro panpans mad, ved at udvide åbningstiderne, udvalget og salgsstederne. Det indebærer eksempelvis planer om at holde aftenåbent, også når resten af ZOO er lukket, udvikle et panpan street food koncept, afholde eksklusive gæsteoplevelser med det bedste fra to verdener: tæt på dyrene oplevelser og gastronomi i topklasse.
Ansættelsen af Mads Dalsborg sker i forbindelse med, at Casper Sobczyk fratræder stillingen som køkkenchef for at fokusere sin tid på familie, TV og kogebøger.
“Casper har været en enestående medspiller i Madkastellets, måske, største opstart nogensinde. På få måneder udtænkte, konceptualiserede og etablerede vi tre restauranter i ZOO. Vi åbnede samme dag, som højsæsonen startede og pandaerne meldte deres ankomst. Havens gæster har taget fantastisk imod os og den gode mad. En succes Casper, blandt mange andre, har en stor andel i, og det vil jeg gerne sige ham tak for,” udtaler partner i Madkastellet, Rasmus Pors.
I ZOO har administrerende direktør Jørgen Nielsen også kun roser til den afgående køkkenchef, og han glæder sig samtidig til den videre udvikling af Havens vigtige satsning på mad og drikke
”Casper Sobczyk har sat et kolossalt aftryk i ZOO, og han har sammen med Madkastellet placeret os solidt på det kulinariske danmarkskort. Det stærke fundament bygger vi nu videre på sammen med Mads Dalsborg og Torben Bang, som vi forventer vil tage os og vores gæster med videre på den rejse, hvor kvalitet og convenience går hånd i hånd,” siger Jørgen Nielsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Finalisterne til Årets Kok og Årets Tjener 2026 er fundet
23-11-2025
-
Madklubben til HORESTA Årsdag 2025: Digitalisering starter der, hvor gæsten ikke ser det
23-11-2025
-
Restaurant Insights 2025: Få ny viden og inspiration til restaurantdriften
23-11-2025
-
HORESTA: Regeringens satsning på erhvervsturismen er et stærkt signal
23-11-2025
PRESSEKLIP
-
Beskæftigelsen fortsatte med at stige i september
21-11-2025
-
Mødeturisme og grøn omstilling får millionløft af staten
21-11-2025
-
Nye kystprojekter får luft under vingerne
21-11-2025
-
HORESTA: Strategisk turismeløft er godt – men bør følges op af bedre konkurrencevilkår
21-11-2025
-
Øresundslinjen bliver nu mere batteridrevet
21-11-2025
-
Klima og turisme forenes i ny storattraktion i Roskilde
21-11-2025