Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Mange kender kokken Casper Sobczyk fra tv-skærmen, hvor han både laver mad i Go' Morgen Danmark og på TV 2 Bornholm. Hans primære job er dog at være køkkenchef på restauranten Capa i København, og kokken fra Snogebæk havde et 2023 ud over det sædvanlige. Det skriver Bornholms Tidende.

I oktober modtog han prisen Årets Kokkeprofil 2023 fra juryen bag Den Danske Spiseguide, og i december løb Capa med hæderen som Danmarks Bedste Spiseoplevelse, da læserne af storbysmedierne Mig og Aalborg, Mig og Aarhus, Mig og Odense og Mig og Kbh valgte Danmarks bedste i en lang kategorier.

”At blive udråbt som Årets Kokkeprofil er naturligvis en kæmpe og ærefuld titel for mig, især fordi jeg var nomineret sammen med en masse vildt dygtige kolleger, som jeg altid har haft kæmpe respekt for. Det er dejligt at blive anerkendt efter så mange år i branchen, men frem for alt betyder det jo, at man har en masse glade gæster, som gør det muligt at drive en restaurant med en masse dygtige ansatte,” siger Casper Sobczyk.

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind