Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Alt imens danskerne har høje grøntsagsambitioner for deres indkøbskurve, er der længere vej til restaurantbesøget. Både prisen, mætheden og forståelse for grøntsager er en udfordring, skriver FødevareWatch.dk.
Chefkok hos grøntsagsrestauranten Nimb Gemyse, Mette Dahlgaard, debatterede til et arrangement i forbindelse med Verdensmål i Værdikæden om udfordringen ved at få danske gæster til at forstå, at en grønsagsret ikke nødvendigvis er billigere end en kødret, også selvom et kilo gulerødder koster en flad tier i supermarkedet.
“Grønne jordbær er næsten lige så dyre som en mørbrad, og hvor en mørbrad er hurtig at operere og bruge, tager vores madvarer længere forberedelsestid. Det er supersvært at forklare folk,” siger Mette Dahlgaard.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Danskernes julevaner er i bevægelse
28-12-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Hotelstop i Indre By i København er kortsigtet og skadeligt
28-12-2025
-
Anders Holch Povlsen overtager ikonisk Aarhus-hotel
28-12-2025
-
Brandramt hotel melder ud: Genåbner i 2026
28-12-2025
-
Hotel dropper den klassiske julegave til medarbejderne
28-12-2025
-
Stort hotel i Korsør solgt efter to år på markedet
28-12-2025
-
Hotelbranchen klarer sig godt trods stigende omkostninger
28-12-2025
-
Airbnb under pres: Danskerne er delt i synet på udlejning
28-12-2025