Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Alt imens danskerne har høje grøntsagsambitioner for deres indkøbskurve, er der længere vej til restaurantbesøget. Både prisen, mætheden og forståelse for grøntsager er en udfordring, skriver FødevareWatch.dk.
Chefkok hos grøntsagsrestauranten Nimb Gemyse, Mette Dahlgaard, debatterede til et arrangement i forbindelse med Verdensmål i Værdikæden om udfordringen ved at få danske gæster til at forstå, at en grønsagsret ikke nødvendigvis er billigere end en kødret, også selvom et kilo gulerødder koster en flad tier i supermarkedet.
“Grønne jordbær er næsten lige så dyre som en mørbrad, og hvor en mørbrad er hurtig at operere og bruge, tager vores madvarer længere forberedelsestid. Det er supersvært at forklare folk,” siger Mette Dahlgaard.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Michelin-kok vinder Bornholms prestige-konkurrence
24-06-2025
-
Odense satser på 100.000 turister til fejring af H.C. Andersen
24-06-2025
-
Aalborg-restaurant fik Michelinstjerne med uventet investor
24-06-2025
-
Trods millionunderskud tror Gastromé på balance i 2025
24-06-2025
-
Danmark deltog blandt Europas bedste dealere
24-06-2025
-
11 analyser skal bane vej for flere mødeturister til Danmark
24-06-2025
-
Copenhagen Sprint kom godt fra start
24-06-2025
-
Schackenborg Slot dropper landbrug og satser på turister
24-06-2025