Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Nød lærer nøgen kvinde at spinde, siger man. Så da coronaristriktionerne lukkede ned for muligheden for at holde større selskaber, gik Alfred & Kamilla-kokken Brian Matzen i tænkeboksen for at finde ud af, hvad han skulle stille op med de 540 kvadratmeter på havnen i Odense, som han overtog i foråret, skriver Fyns Amts Avis.

Det, som mad-entreprenøren tog med ud af boksen, var et nyt restaurantkoncept, hvor gæsterne skal være deres egen tjener og hente maden selv, og tirsdag 10. november åbnes dørene for gæsterne.

Konceptet foregår på den måde, at gæsterne bliver budt velkommen af en vært, som anviser dem deres bord, hvor der vil være en kuvert med anvisninger, der guider gæsten igennem aftenen. Når maden er klar, skal gæsten selv hente maden i køkkenet, som er blevet gjort klar på bakker, som man selv tager med tilbage til bordet.

Log ind