Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det føles som om, at der er gået tre år siden marts. Jeg føler mig flere år ældre end dengang; den følelse har jeg aldrig haft før, siger Kadeaus chefkok og medejer, Nicolai Nørregaard, som tager imod i Kadeaus tostjernede københavnske filial, som netop er genåbnet efter at have været lukket mere end et halvt år, skriver Berlingske.
Timingen var imidlertid mildest talt uheldig for Kadeau, for kassen var tom som vanligt i slutningen på vinteren, for det er om sommeren, at Kadeau tjener pengene; ikke bare på Bornholm, men også i København, hvor de mange velbeslåede foodie-turister tidligere år gjorde juli til bedste måned.
”Der er ingen hemmelighed, at vi har haft nogle dårlige år med røde tal. Dengang havde vi nogle partnere, som havde andre ambitioner end bare Kadeau. Vi havde for eksempel åbnet grillbaren BobbaBella i Tivoli og overtaget Hallegaard og et mosteri på Bornholm. Der var simpelthen bare ikke båndbredde til at følge det dørs. Så sidste sommer måtte vi erklære BobbaBella og Hallegaard konkurs, hvilket kostede en del penge,” fortæller Nicolai Nørregaard.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025