Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurationen i København hører til i den dyre gourmetklasse. Nu bliver der for første gang nogensinde solgt takeaway fra lokalerne i det indre København. Få kilometer borte lokker den fine smørrebrødsrestaurant Aamanns med gratis udbringning for at booste det til dagligt lille hjørne af forretningen, der handler om mad ud af huset, skriver Jyllands-Posten.
Ifølge Adam Aamann er selve takeawaydelen ramt af det corona-handicap, at der ikke længere er nogen erhvervskunder, som bestiller leveret smørrebrød til frokostmøder.
”Men lige nu ser vi en vækst i de små ordrer. Og jeg kan kun opfordre folk til at bruge muligheden for at støtte op om deres restauranter i en svær tid.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025