Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
'Vi laver takeaway. Menuen ændres dagligt', står der på skiltet foran Restaurant Polly i København. Restauranten åbnede for blot fem måneder siden, uden at vide hvilket stormvejr den løb ind i blot få måneder senere, skriver DR.dk.
Restaurant Polly er langt fra den eneste restaurant i landet, der er ramt af coronakrisen, fortæller HORESTA.
”Det er ikke sikkert, at vi kan bevare alle de arbejdspladser, der er, og det er heller ikke sikkert, at vi kan udvikle det gastronomiske niveau, som vi har set i de seneste år,” siger politisk direktør Kirsten Munch om fremtiden.
Hos HORESTA så man også gerne, at vi forbrugere ville få et større incitament til at gå ud og spise, når det igen er tilladt via et oplevelsesfradrag, som vi kender det fra håndværkerfradraget.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025