Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den 21. maj åbner Noma dørene igen for sultne gæster, men det bliver med et helt andet udtryk, end danskerne har været vant til. Denne gang åbner restauranten det, de kalder for Noma 3.0, der i virkeligheden er en burger- og vinbar. Det skriver Politiken.
Burgerbaren vil åbne på Refshaleøen, og her vil en burger, der også findes i vegetar-version, koste 125 kroner. Vinen, der er udvalgt fra Nomas vinkælder, vil blive serveret til 95 kroner pr. glas.
”Vi tænkte, at det ville være helt vildt mærkeligt med det samme at åbne Noma igen bare som Noma. Vi havde en følelse af, at vi gerne ville være sammen med københavnerne. Og hvordan kunne vi gøre det? Vi dropper reservationer og laver en vinbar, hvor folk bare kan komme ind. Jeg kan virkelig godt lide lyden af sætningen: Lad os køre ud til Noma og få et glas vin,” siger Nomas køkkenchef, René Redzepi, til Politiken.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025