Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hvor tæt må folk sidde på restauranter? Hvornår skal værtshuse lukke? Kan det overhovedet betale sig at åbne små spisesteder? Spørgsmålene har været mange fra frustrerede restauratører, der den seneste uge har ventet på at få at vide, hvordan de fra på mandag kan åbne igen, skriver Berlingske.
”Vi har ventet længe på at få besked, men det har ikke været forgæves, og det er resultatet, som tæller,” siger Katia K. Østergaard, adm. direktør i HORESTA.
Også hos de tostjernede Michelin-restauranter, AOC og Alchemist, er der lettelse. Vi er postivt overraskede over udspillet, siger restauratør Christian Aarø, som driver tostjernede AOC samt luksusbistroerne No. 2 og Trio, der alle kommer til at køre med det normale antal gæster og seatings. Rasmus Munk, som er køkkenchef og medejer af Alchemist, er umiddelbart tilfreds med udspillet, bortset fra at han gerne ville have haft det lidt før, så han kunne have nået at købe varer ind før lukketid.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Danskernes julevaner er i bevægelse
28-12-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Hotelstop i Indre By i København er kortsigtet og skadeligt
28-12-2025
-
Anders Holch Povlsen overtager ikonisk Aarhus-hotel
28-12-2025
-
Brandramt hotel melder ud: Genåbner i 2026
28-12-2025
-
Hotel dropper den klassiske julegave til medarbejderne
28-12-2025
-
Stort hotel i Korsør solgt efter to år på markedet
28-12-2025
-
Hotelbranchen klarer sig godt trods stigende omkostninger
28-12-2025
-
Airbnb under pres: Danskerne er delt i synet på udlejning
28-12-2025