Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Et skib, der synker. Det er den metafor, Tom Pelle bruger. Han sidder i Hotel Svendborgs hvide mødelokale med whiteboards og flip overs fyldt ud med tal og grafer til en samtale om de seneste to måneder som hoteldirektør. Mødelokalet, der burde have været fyldt med forretningsfolk og konferencedeltagere, blev i stedet "kontrolrummet", hvor hoteldirektøren måtte fortage massefyringer og danne sig et overblik over de millioner af kroner, der fossede ud af det 9000 kvadratmeter store hotel, skriver Fyens Stiftstidende.
”Allerede inden Mette Frederiksen går på (den 11. marts, red.), kan vi se, at der er hul i skibet. Vi sprøjtbløder, fortæller han i et tilbagekig på det mest hæsblæsende uvejr, han endnu har været igennem i sit arbejdsliv”.
Hotel Svendborg profil betyder, at hotellet rammes særligt hårdt. Omsætningen er båret af omkring 50 procent konferencer og møder og 50 procent private gæster, der skal til arrangementer.
Læs hele historien her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025