Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Vi danskere skal vænne os til at betale mere for et restaurantmåltid, hvis folkene i restaurationsbranchen, skal kunne leve et hæderligt liv. Det mener Nomas chefkok og medejer Rene Redzepi, som i weekenden skrev en kronik i Berlingske om hotel- og restaurationsbranchens store udfordringer i kølvandet på coronakrisen, skriver DR.dk.

Hos HORESTA understreger man, at de danske restauranter har svært ved at tjene penge. Og det har de været lang tid, inden coronakrisen begyndte.

”Vores årlige undersøgelser viser et tydeligt billede af, at en stor del af de danske restauranter arbejder med et meget lille overskud. Selvom interessen for dansk gastronomi generelt er stor, og der normalt kommer mange turister til landet, som går op i at spise ude, så er vores lønninger, husleje, udgifter til moms og råvarepriser meget høje. Samtidig er der også ekstrem hård konkurrence,” siger medlemschef Nadeem Wasi.

Læs hele historien her.

Log ind