Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I sensommeren 2014 åbnede Michelin-kokken Wassim Hallal en takeawaybutik med smørrebrød og kager. Her var også 22 siddepladser til spisende gæster. Navnet var F-Høj med inspiration fra Wassim Hallals gourmetrestaurant, Frederikshøj, på Oddervej, skriver FødevareWatch.dk. Men mange ville gerne nyde smørrebrødet i forretningen, der har udsigt til åen, og snart var der ikke plads nok.
"Folk kom til at sidde for tæt. Vi talte med udlejeren, om vi kunne tilkøbe et lokale, men der var en lejlighed på den ene side og en opgang på den anden, så det kunne vi ikke. Vi var vokset ud af lokalerne," forklarer Wassim Hallal.
Nu flytter Wassim Hallal F-Høj til Oddervej i et anneks, der ligger bag Restaurant Frederikshøj. Annekset blev totalrenoveret sidste år, og i juli bliver der sat et køkken ind, så huset kan fungere som frokostrestaurant. Navnet F-Høj ændres til Anx, en forkortelse af ordet anneks.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025