Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter 42 år i faget og 29 år som selvstændige, hvor vi begge har arbejdet to jobs om dagen, går vi på pension. Sådan lyder det fra Bo og Lisbeth Jacobsen, der i årtier har drevet Restaurationen i København.
”Vi skal have et liv. Læse avisen om morgenen, gå til koncerter, i biografen, i teatret og se vore venner hele tiden. Lave mad, være i vores hus i Italien, høre musik, læse en hel masse bøger og sove lige når det passer os. Gå på udstillinger, museer og ture. Cykle til alt og besøge vores datter i Berlin og Lisbeths mor i Jylland. Spise morgenmad i fred og ro, uden at tænke: ”Hvis vi ikke rejser os op nu, så når vi aldrig at blive færdige til gæsterne kommer. Kort sagt, gøre alt det man ikke kan når man er restauratør,” skriver de.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025