Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Corona har ikke sat en stopper for det nye gadekøkken Den Grønne Kødby, som indvies på torsdag og sommeren over vil sætte fokus på grønt madiværksætteri, skriver Politiken.

”Den Grønne Kødby skabes løbende, og derfor er det også vigtigt at understrege, at vi tager én uge ad gangen. På den måde kan vi sikre os, at coronaregler overholdes, at vi kan holde et ansvarligt arrangement, og at flere forskellige samarbejdspartnere og madaktører kan blive en del af vores dynamiske gadekøkken”, fortæller Rasmus Pors fra Madkastellet i en pressemeddelelse.

Læs hele historien her.

EM i street food leder efter partnere i København

Næste år kan hovedstaden komme til at lægge brosten til europamesterskabet i street food. En britisk gastrojournalist arbejder for at få konkurrencen til Danmark, og leder efter lokale samarbejdspartnere til det store event.

Hillerød Madmarked lukker

Hillerød Madmarked lukker midlertidigt. Det oplyser madmarkedets bestyrelsesformand Thomas Elong i en pressemeddelelse til Hillerød Posten.

Log ind