Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hillerød Madmarked lukker midlertidigt. Det oplyser madmarkedets bestyrelsesformand Thomas Elong i en pressemeddelelse til Hillerød Posten.

”Da vi åbnede for halvandet år siden, var der ingen, som kunne vide, hvilke konsekvenser covid-19 ville få. Gentagne nedlukninger med tilhørende usikkerhed og store konsekvenser for branchen blev afløst af krig i Europa og som konsekvens heraf de stigende energi- og fødevarepriser. Vi har forsøgt at gøre alt, hvad der er os muligt, dog må vi sande, at den sidste fadøl er skænket,“ lyder det fra Thomas Elong i pressemeddelelsen.

Thomas Elong fortæller til Hillerød Posten mandag morgen, at det er håbet, at madmarkedet kan åbne igen på et senere tidspunkt.

Læs hele historien her.

Hotelchef til nyt hotel hentet i egne rækker

En stor dansk hotelkæde er lige nu ved at gøre klar til åbningen af et nyt, sjællandsk hotel senere på året. Nu har man sat ansigt på den kommende hotelchef, som roses for sine lederevner.

EM i street food leder efter partnere i København

Næste år kan hovedstaden komme til at lægge brosten til europamesterskabet i street food. En britisk gastrojournalist arbejder for at få konkurrencen til Danmark, og leder efter lokale samarbejdspartnere til det store event.

Log ind