Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det mere end 100 år gamle traktørsted Peter Lieps Hus i Dyrehaven har fået nyt liv. Huset er blevet renoveret fra gulv til loft og står nu med friske, lyse lokaler, nye møbler og et helt nyt team i køkkenet og i restauranten.
”Vi har arbejdet hårdt siden i vinters på at bringe huset op til en stand, så alt står skarpt og flot og med en menu, som afspejler stedet vi ligger,” siger Stig Thorsteinsson, som er daglig leder af Peter Lieps.
Det er restaurantvirksomheden Madkastellet, der har overtaget Peter Lieps Hus. Madkastellet driver blandt andet også de anmelderroste Brede Spisehus og Restaurant Mark og 12 andre restauranter i Københavnsområdet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
03-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
03-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
03-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
03-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
03-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
03-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
03-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
03-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
03-05-2024