Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hvis man savner Mikkeller-fadøl i Shanghai er der gode nyheder. Senere på måneden slår den danske ølvirksomhed nemlig dørene op til sin første bar i Kina, skriver FødevareWatch.dk.

Baren kommer flere år efter, at Mikkeller luftede indledende planer om at komme ind på det kinesiske marked, og den nye beværtning udgør én af to nye lokationer i Østasien.

Adm. direktør Mikkel Borg Bjergsø lægger vægt på, at åbningen kommer efter flere udfordringer som følge af covid-19-pandemien.

"Vi er blevet tvunget til at tage nogle hårde beslutninger i virksomheden. Blandt andet har vi været nødt til at lukke nogle af vores locations. Men det faktum, at vi taber penge nogle steder, betyder ikke, at vi ikke ser potentialet for vækst og har troen på, at vi kan tjene nogle andre steder," siger Borg Bjergsø i en pressemeddelelse.

Læs hele historien her.

Få indblik i fremtidens restaurantdrift til eventet Digital Day

Den 7. oktober afholdes brancheeventet Digital Day i København. Her sættes der fokus på ny teknologi og digitalisering i restaurationsbranchen på en dag fyldt med inspirerende oplæg og paneldebatter. Deltagelse er gratis, men der er begrænsede pladser, så tilmeld dig nu.

Log ind