Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er alt andet end sjovt at være restaurantejer i København i år. De udenlandske turister kommer spisestederne til at se langt efter, og københavnerne – de stryger ud i sommerlandet. Det har Relæ taget konsekvensen af. I stedet for at servere grøn gastronomi på Nørrebro åbner Michelin-restauranten hen over sommeren på landstedet Frændekilde, skriver Berlingske.
”Det er jo en særlig sommer, vi går i møde. Det kan man vælge at blive fortvivlet over, eller man kan se en mulighed i det,” siger Christian F. Puglisi, ejer af restauranten Relæ om den nye pop up-restaurant, der åbner 1. juli og fortsætter til midten af august.
En del af maden vil blive tilberedt over bål, og som på Relæ er ingredienserne fra den såkaldte Farm of Ideas i Lejre, der leverer økologiske grøntsager, mælk og kød til alle Puglisis restauranter, som også tæller Manfreds, Mirabelle og Bæst.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Michelin-kok vinder Bornholms prestige-konkurrence
24-06-2025
-
Odense satser på 100.000 turister til fejring af H.C. Andersen
24-06-2025
-
Aalborg-restaurant fik Michelinstjerne med uventet investor
24-06-2025
-
Trods millionunderskud tror Gastromé på balance i 2025
24-06-2025
-
Danmark deltog blandt Europas bedste dealere
24-06-2025
-
11 analyser skal bane vej for flere mødeturister til Danmark
24-06-2025
-
Copenhagen Sprint kom godt fra start
24-06-2025
-
Schackenborg Slot dropper landbrug og satser på turister
24-06-2025