Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter to måneders nedlukning har ejeren og køkkenchefen for den aarhusianske Michelin-restaurant Frederikshøj, Wassim Hallal, igen slået dørene op til restauranten, skriver FødevareWatch.
Frederikshøj er blot en enkelt del af den danske restaurationssektor, som gennem krisen har været presset af nedlukningen som følge af covid-19. Et tiltag som ifølge regeringen har været instrumental i at begrænse smitten i forbindelsen med den verserende corona-pandemi, men som samtidig har efterladt dele af restaurationsbranchen med et indtægtshul på cirka to måneder i budgetterne.
”Der er næppe nogen tvivl om, at de to måneders lukning vil kunne mærkes. Det er umuligt at indhente den tabte indtjening,” siger Wassim Hallal.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025