Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Da landets spisesteder for et par måneder siden måtte genåbne efter lockdown, fik Morten Pedersen, der er en af ejerne bag og direktør i restaurantkoncernen DiningSix, en idé, skriver Finans.dk.
”Jeg vil gerne vædde med alt vores personale. For hver af vores danske restauranter, der inden 1. oktober når en uge med indeks 100, vil jeg tage en opvaskervagt på den pågældende restaurant,” skrev han på det sociale medie LinkedIn tilbage i maj.
Om væddemålet var helt gennemtænkt, kan man diskutere, for resultatet er nu, at han her længe inden den udmeldte deadline i efteråret på skift skal tage en opvasketjans i de syv danske restauranter, som han sammen med sine fem partnere står bag. Restauranterne har alle vundet væddemålet over chefen ved at nå en omsætning over 100 på budgetindekset for en uge. Og som en bonus får opvaskeren, der egentlig har vagten, stadig sin løn.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025