Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Da landets spisesteder for et par måneder siden måtte genåbne efter lockdown, fik Morten Pedersen, der er en af ejerne bag og direktør i restaurantkoncernen DiningSix, en idé, skriver Finans.dk.

”Jeg vil gerne vædde med alt vores personale. For hver af vores danske restauranter, der inden 1. oktober når en uge med indeks 100, vil jeg tage en opvaskervagt på den pågældende restaurant,” skrev han på det sociale medie LinkedIn tilbage i maj.

Om væddemålet var helt gennemtænkt, kan man diskutere, for resultatet er nu, at han her længe inden den udmeldte deadline i efteråret på skift skal tage en opvasketjans i de syv danske restauranter, som han sammen med sine fem partnere står bag. Restauranterne har alle vundet væddemålet over chefen ved at nå en omsætning over 100 på budgetindekset for en uge. Og som en bonus får opvaskeren, der egentlig har vagten, stadig sin løn.

Læs hele historien her.

Log ind