Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Dagen efter at kokken Brian Matzen havde skrevet under på lejekontrakten for et lokale i Odense, meddelte statsministeren, at landets restauranter skulle lukke ned, skriver Fyens.
”På det tidspunkt gik det ellers kun en vej, siger han og laver en bevægelse armen op mod lysindfaldet i loftet. Jeg havde allerede solgt to fester i det nye lokale - et bryllup og en firmafest - til sammenlagt 300.000 kroner. Men så blev landet lukket ned. Og så kunne man ellers stå og se til, mens omsætningen i marts, april, maj, juni og juli svandt ind til nærmest ingenting,” fortæller han.
Brian Matzen er dog sikker på, at hans virksomhed nok skal klare sig igennem krisen, og selv om detaljerne langt fra på plads, er det så tæt på, at han vil løfte sløret for det restaurantkoncept, han vil lave i det nye hus. Det bliver ikke en traditionel restaurant, hvor der kommer en tjener og åbner en flaske vin ved bordet. Han pønser på at lave et cafeteriakoncept. Danmarks mest eksklusive cafeteria, siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025