Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Dagen efter at kokken Brian Matzen havde skrevet under på lejekontrakten for et lokale i Odense, meddelte statsministeren, at landets restauranter skulle lukke ned, skriver Fyens.
”På det tidspunkt gik det ellers kun en vej, siger han og laver en bevægelse armen op mod lysindfaldet i loftet. Jeg havde allerede solgt to fester i det nye lokale - et bryllup og en firmafest - til sammenlagt 300.000 kroner. Men så blev landet lukket ned. Og så kunne man ellers stå og se til, mens omsætningen i marts, april, maj, juni og juli svandt ind til nærmest ingenting,” fortæller han.
Brian Matzen er dog sikker på, at hans virksomhed nok skal klare sig igennem krisen, og selv om detaljerne langt fra på plads, er det så tæt på, at han vil løfte sløret for det restaurantkoncept, han vil lave i det nye hus. Det bliver ikke en traditionel restaurant, hvor der kommer en tjener og åbner en flaske vin ved bordet. Han pønser på at lave et cafeteriakoncept. Danmarks mest eksklusive cafeteria, siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025