Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fremover vil det være fortid med turbokylling på tallerkenen i Vivaldi. Den succesrige cafékæde, der åbnede sin første café tilbage i 1999, og i dag har 19 caféer landet over, har nemlig valgt at fjerne den omdiskuterede kylling fra menuen. Samtidig sætter kæden krav om bedre plads og naturligt lys til kyllingerne.
Vivaldi har valgt at tilslutte sig den internationalt anerkendte standard European Chicken Commitment (ECC). Det sker gennem en trinvis indfasning, hvor første skridt bliver at få 1-statsligt dyrevelfærdshjerte i 2020 og 2021 og dermed farvel til hurtigtvoksende kyllinger. Ved udgangen af 2022 skal kyllingerne have 2-statslige dyrevelfærdshjerter og fuld ECC-tilslutning, hvilket blandt andet garanterer mere plads.
Systemskifte i restaurationsbranchen Skiftet væk fra den kontroversielle turbokylling sker i kølvandet på, at flere større kæder har valgt at skifte kurs på kyllingefronten. I løbet af 2020 har kæder som 7-Eleven, Halifax og Espresso House fremlagt planer for udfasning af den kritiserede, hurtigtvoksende kylling.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Restauranter ser positivt på resten af 2025
22-08-2025
-
Lynguide: Gode råd om at give advarsler
22-08-2025
-
Jan Fischer går på pension efter 27 år i HORESTA
22-08-2025
PRESSEKLIP
-
Tivoli Friheden lægger ambitiøs plan efter nye ejere
22-08-2025
-
Ny direktør med international erfaring på Ruths Hotel
22-08-2025
-
Dansk hotelmilliardær har ingen planer om at sælge livsværket
22-08-2025
-
Regeringen vil afskaffe afgifter på kaffe og chokolade
22-08-2025
-
Turistdestination indgår partnerskab med stjernerytter
22-08-2025
-
Tidligere USA-ambassadør taler ved HORESTA Årsdag 2025
22-08-2025
-
Wonderful Copenhagen: Der er styr på turismen i København
22-08-2025
-
Nyt digitalt kort skal fremme økologiske spisesteder
22-08-2025