Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fremover vil det være fortid med turbokylling på tallerkenen i Vivaldi. Den succesrige cafékæde, der åbnede sin første café tilbage i 1999, og i dag har 19 caféer landet over, har nemlig valgt at fjerne den omdiskuterede kylling fra menuen. Samtidig sætter kæden krav om bedre plads og naturligt lys til kyllingerne.
Vivaldi har valgt at tilslutte sig den internationalt anerkendte standard European Chicken Commitment (ECC). Det sker gennem en trinvis indfasning, hvor første skridt bliver at få 1-statsligt dyrevelfærdshjerte i 2020 og 2021 og dermed farvel til hurtigtvoksende kyllinger. Ved udgangen af 2022 skal kyllingerne have 2-statslige dyrevelfærdshjerter og fuld ECC-tilslutning, hvilket blandt andet garanterer mere plads.
Systemskifte i restaurationsbranchen Skiftet væk fra den kontroversielle turbokylling sker i kølvandet på, at flere større kæder har valgt at skifte kurs på kyllingefronten. I løbet af 2020 har kæder som 7-Eleven, Halifax og Espresso House fremlagt planer for udfasning af den kritiserede, hurtigtvoksende kylling.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025