Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
På trods af coronakrisen har den danske restaurationsbranche endnu ikke mærket en markant stigning i antallet af konkurser. Det viser nye tal fra Danmarks Statistisk. I juni måned gik 39 restauranter konkurs mod 32 konkurser i samme måned sidste år. Der er dog endnu ingen grund til at ånde lettet op, skriver FødevareWatch.dk.
Det mener Kirsten Munch Andersen, der er politisk direktør ved HORESTA.
"Tallene viser, at hjælpepakkerne har en effekt, men vi er ængstelige for, hvad der kommer til at ske, når de hører op," siger hun til FødevareWatch
HORESTA anbefaler, at restriktionerne ophæves på restauranterne inden hjælpepakkerne udløber, hvis branchen skal have bedre mulighed for at overleve. Restriktionerne i branchen indeholder bl.a. kvadratmeterkrav til gæsterne og et påbud om at lukke senest ved midnat.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025