Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I 2017 fik Shinra Begum, medejer af restauranten Karri Twist i London, opkald fra folk, som spurgte hende, hvorfor hun serverede menneskekød. Hun fik endda forespørgsler på ”human sandwiches”. Hun fandt hurtigt frem til kilden til de mærkelige henvendelser; en artikel på hjemmesiden channel23news.com, hvor brugere kan indsende ”pranks”, som derefter deles på Facebook. I artiklen hævdedes det, at der i restaurantens fryser var blevet fundet ni menneskekroppe, som var klar til at blive parteret og serveret, skriver Finans.dk.
Fake news og misinformation startede med at være et problem for politikere, men er i dag et potentielt dødbringende våben for både små og store virksomheder. Ifølge den seneste årsrapport fra analysevirksomheden Kroll har 27 procent af de undersøgte virksomheder (fra 13 forskellige lande) oplevet, at falske rygter om virksomheden har floreret på de sociale medier.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Danskernes julevaner er i bevægelse
28-12-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Hotelstop i Indre By i København er kortsigtet og skadeligt
28-12-2025
-
Anders Holch Povlsen overtager ikonisk Aarhus-hotel
28-12-2025
-
Brandramt hotel melder ud: Genåbner i 2026
28-12-2025
-
Hotel dropper den klassiske julegave til medarbejderne
28-12-2025
-
Stort hotel i Korsør solgt efter to år på markedet
28-12-2025
-
Hotelbranchen klarer sig godt trods stigende omkostninger
28-12-2025
-
Airbnb under pres: Danskerne er delt i synet på udlejning
28-12-2025