Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

BC Hospitality Group kan prale af at have Danmarks største hotel, måske verdens største. Virksomheden lægger lige nu sidste hånd på indretning og facade, og inden længe flytter/flyver gæsterne ind – i omegnen af 5.000.000, skriver virksomheden på LinkedIn.

Og hvem er det så? Det kunne meget vel være fremtidens proteinkilde eller en af dem, for de nye gæster er nemlig fårekyllinger. En fårekylling indeholder 60-70 pct. protein samt vigtige aminosyrer, B12 og Omega 3 og 6.

En 40 fod container er smagfuldt indrettet med klimaanlæg og andre teknikaliteter. Beboerne lever af genbrug mere præcist madrester fra Bella Center, og varmen er overskudsvarme.

Det kræver 1.500 liter vand at producere 1 kilo protein fra kvæg – en eneste liter at producere 1 kilo protein fra fårekyllinger.

Blog: Hvad skal der blive af København?

København står foran vigtige valg, der afgør hvilken slags hovedstad, vi ønsker. Turismen skaber vækst og arbejdspladser, og byen tiltrækker allerede gæster, som bruger den med omtanke. Derfor bør debatten handle om at udvikle byens styrker i stedet for at begrænse dem, lyder det fra HORESTA.

Hotel Insights 2025 - Vejle

Kl. 9.00-13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Log ind