Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
De store køkkener, der hver dag laver mad til rigtig mange, kan vinde Kantineprisen eller kØkkenprisen, og landets bedste butikker har mulighed for at løbe med Slagterprisen, Mejeriprisen eller Frugt- og grøntprisen. Der er nu åbnet for indstillinger.
Hvis I gerne vil anerkendes for det store arbejde, virksomheden gør, er årets fødevarepriser en oplagt mulighed for at blive opdaget af både branchen og kunderne:
”Priserne er af stor værdi for både detailhandlen og foodservice. De kaster lys på det store arbejde, der bliver gjort i køkkenerne og i butikkerne og vidner om, hvordan der bliver arbejdet med håndværk og kvalitet,” siger Vickie Enné Ryge, der er jurymedlem og ansvarlig for Mejeriprisen og Slagterprisen hos Landbrug & Fødevarer.
Hver pris har en dedikeret jury og skarpe kriterier. Der skal blandt andet leveres på oplevelse for kunden, på kvalitet og på godt håndværk. Ved at dele de gode eksempler er priserne med til at løfte værdi og salg i de forskellige kategorier.
Læs om hver pris og indstil her
kØkkenprisen
Mejeriprisen
Kantineprisen
Frugt- og grøntprisen
Slagterprisen
Der er deadline for indstilling af kandidater den 25. marts 2020.
Vinderne kåres ved et stort awardshow på Fødevaredagen den 29. september 2020 på Hindsgavl Slot i Middelfart.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025