Husk, at lærlinge og elever frem til den 18. september kan indstille deres elev- eller læreplads til priserne Årets Læreplads og Årets Innovative Læreplads. Priserne bliver uddelt til to virksomheder, der fortjener et ekstra stort skulderklap for deres indsats med at uddanne elever og lærlinge.

Årets Læreplads tildeles en virksomhed, der tager godt vare på deres elever og lærlinge både fagligt og socialt, og giver dem et solidt fundament for deres videre færden i arbejdslivet. Sidste år vandt Malerfirmaet Rosenberg.

Årets Innovative Læreplads går til en virksomhed, der lykkes med at katalysere innovationskompetencerne hos deres lærlinge og elever. Prisen endte i 2022 hos Udvikling og Uddannelse i Guldborgsund Kommune.

Lærlinge og elever, der er rigtig glade for den indsats, deres arbejdsplads yder i oplæringsforløbet, kan indstille deres læreplads til den ene eller begge priser på hjemmesiden aaretslaereplads.dk.

Vinderne af Årets Læreplads 2023 og Årets Innovative Læreplads 2023 bliver kåret den 7. november 2023 i København. Priserne uddeles af Danske Erhvervsskoler og - Gymnasier og Fonden for Entreprenørskab.

Alliance skal løfte basale færdigheder

Regeringen og arbejdsmarkedets parter har med en trepartsaftale sikret langsigtede investeringer i voksen-, efter- og videreuddannelsesområdet, hvor der bliver dannet en national alliance, der skal løfte basale færdigheder.

Log ind