Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I januar fratrådte Jens Christian Andersen sin stilling som direktør i Meyers Kantiner. Han nåede dermed at sidde i jobbet i præcis to år, skriver Fødevarewatch. Ifølge en meddelelse fra moderkoncernen Løgismose Meyers ønsker man en fladere ledelsesstruktur i selskabet, for at "indfri ambitionen om den kundenære tilgang" og at "sikre den flotte udvikling i Meyers Kantiner".
Det er ikke kun i Meyers Kantiner, at fødevarekoncernen har gennemført ændringer i forbindelse med det nye år. Også i Løgismose Meyers bestyrelse har man rokeret rundt for bl.a. at udnytte Claus Meyers kompetencer bedre. Blandt andet har Løgismose Meyers hentet Andy Harris ind i driftsbestyrelsen. Det nye bestyrelsesmedlem har tidligere været direktør for den britiske kantinevirksomhed Compass Group, og senest har han siddet som ansvarlig for global forretningsudvikling i danske ISS, fremgår det.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025