Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Med en lang karriere bag sig fra ledende stillinger i hotelbranchen, skiftede Grete Højgaard for nu 10 år siden hoteldriften ud med ansvaret for Messe C i Fredericia. I løbet af sine 10 år i chefstolen hos Messe C, har hun skabt et veldrevet og moderne messecenter med et positivt økonomisk resultat. Grete Højgaard spiller en aktiv rolle i både Fredericias og trekantsområdets by- og erhvervsliv og sidder med i en lang række udvalg og bestyrelser.

I løbet af sine 10 år i chefstolen hos Messe C har Grete Højgaard sammen med stedets dygtige team lavet store forandringer og udviklet det dengang lidt støvede messecenter til et helt nyt og anderledes mødested, som matcher de høje krav, der i dag stilles til møde- og eventsteder.

Allerede i 2011 blev hele messecentret rebrandet og skiftede her bl.a. navn fra Fredericia Messecenter til Messe C, som man kender det i dag. Der er også blevet skabt en ny professionel eventafdeling, som skal sikre udviklingen af dette ben i forretningen. Og senest har man udviklet et nyt forplejningstilbud, som kan bestilles af messearrangørerne – Street Food. Et koncept som ligger helt i tråd med nutidens gastronomiske tidsånd, hvor man spiser sammen og smager mad fra hele verden på en uformel måde.

Københavns Lufthavn fylder 100 år

Fra blot 285 passagerer i 1925 til næsten 30 millioner i dag – Københavns Lufthavn har udviklet sig til et centralt omdrejningspunkt for dansk turisme. Målet er 32 millioner rejsende i 2025.

Log ind