Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Christian Puglisi sidder ved et af bordene på sin succesfulde restaurant Relæ i Jægersborggade i København. Foran ham venter en dag med løse ender, der skal bindes sammen. I resten af restauranten er medarbejderne i gang med at stable, vaske og flytte på de sidste kasser og beholdere med vin og mad, skriver TV2 Lorry.
”Min opgave i dag er at få det lukket ned på en god måde og få styr på personalet, så de ved, hvad de skal gøre, så vi kommer igennem dagen,” siger han.
Lukningen af Michelin-restauranten var varslet. Selvom beslutningen om at trække stikket ikke skyldtes corona, fandt virussen alligevel en måde at blande sig i restaurantens sidste tid. Restauranten skulle nemlig først være lukket den 19. december.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025