Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Christian Puglisi sidder ved et af bordene på sin succesfulde restaurant Relæ i Jægersborggade i København. Foran ham venter en dag med løse ender, der skal bindes sammen. I resten af restauranten er medarbejderne i gang med at stable, vaske og flytte på de sidste kasser og beholdere med vin og mad, skriver TV2 Lorry.
”Min opgave i dag er at få det lukket ned på en god måde og få styr på personalet, så de ved, hvad de skal gøre, så vi kommer igennem dagen,” siger han.
Lukningen af Michelin-restauranten var varslet. Selvom beslutningen om at trække stikket ikke skyldtes corona, fandt virussen alligevel en måde at blande sig i restaurantens sidste tid. Restauranten skulle nemlig først være lukket den 19. december.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025