Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Rød er julens farve. For restaurationsbranchen og oplevelsesindustrien er det en farve, man ikke normalt ser i regnskaberne i december, for julemåneden er blandt årets bedste hjulpet på vej af en omsætning på 2,5 milliarder kroner fra julefrokoster, fortæller HORESTA. Men det bliver ikke tilfældet i år, skriver Viborg Nyt.
”Først i december kunne vores medlemmer konstatere, at ni ud af ti julefrokoster var aflyst. De seneste restriktioner i forbindelse med coronakrisen har nu lukket alt ned frem til 3. januar. Oven i det kommer de tab restauranter får på indkøbte varer, som må kasseres,” opsummerer Kristian Nørgaard, politisk chefkonsulent i HORESTA.
Restauranter har stadig mulighed for at hente lidt ind på takeaway, men som Kristian Nørgaard konstaterer redder det meget lidt, da de største avancer er på drikkevarer i restauranterne.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025