Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I maj måtte 200 medarbejdere vinke farvel til deres job hos Jensens Bøfhus, da coronanedlukning og manglende lønkompensation tvang restaurantkæden i knæ. Og nu har det dansk bøfhus altså igen måtte gennemgå en større fyringsrunde, skriver kædens adm. direktør, Anders Nikolaisen, i et opslag på Linkedin tirsdag d. 15. december, fortæller FødevareWatch.dk.
Det ser altså ikke umiddelbart lyst ud for den 36 år gamle forretning, men nu har Jensens Bøfhus fået en noget uventet "redningsplanke," beretter Anders Nikolaisen også i sit Linkedin-opslag. Og redningsplanken kommer fra medarbejderne selv.
De ansatte funktionærer har, ifølge Anders Nikolaisen, nemlig selv foreslået at afholde ferie og fridage, og de timelønnede medarbejdere har foreslået at gå på ubetalt orlov - alt sammen for at holde forretningen oven vande.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025