Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I maj måtte 200 medarbejdere vinke farvel til deres job hos Jensens Bøfhus, da coronanedlukning og manglende lønkompensation tvang restaurantkæden i knæ. Og nu har det dansk bøfhus altså igen måtte gennemgå en større fyringsrunde, skriver kædens adm. direktør, Anders Nikolaisen, i et opslag på Linkedin tirsdag d. 15. december, fortæller FødevareWatch.dk.

Det ser altså ikke umiddelbart lyst ud for den 36 år gamle forretning, men nu har Jensens Bøfhus fået en noget uventet "redningsplanke," beretter Anders Nikolaisen også i sit Linkedin-opslag. Og redningsplanken kommer fra medarbejderne selv.

De ansatte funktionærer har, ifølge Anders Nikolaisen, nemlig selv foreslået at afholde ferie og fridage, og de timelønnede medarbejdere har foreslået at gå på ubetalt orlov - alt sammen for at holde forretningen oven vande.

Læs hele historien her.

Log ind