Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Da Jensens Bøfhus måtte fyre 250 ud af 700 medarbejdere, mens Danmark var lukket ned på grund af coronavirus, var det som at løbe ind i et elektrisk hegn, siger Anders Nikolaisen, adm. direktør i bøfkæden, til Børsen.
"Dagene efter fyringerne var stemningen enormt trykket, og en af restaurantcheferne var grædefærdig over at skulle fyre nogle af sine medarbejdere. Det var på ingen måde sjovt at tage den beslutning, for det er jo mennesker, som jeg møder jævnligt i restauranterne. Men det skulle jo løses," siger Anders Nikolaisen til Børsen.
Anders Nikolaisen siger desuden, at virksomheden er begyndt at ansætte en del af de fyrede medarbejdere tilbage.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025