Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Espresso Houses direktør Claus Skovfoged står med en altoverskyggende udfordring: Forretningen skal omstilles, så virksomheden igen kan klare sig uden hjælp fra staten, når lønkompensationen udløber, skriver FødevareWatch.dk.
"Det er ikke sådan, at det er en god forretning at være på hjælpepakker, men det har været en afgørende hjælp for at komme igennem den svære periode, som vi stadig går igennem. Nu bruger vi vores tid på at tilpasse måden, vi driver vores kaffebarer på, så vi kan komme tilbage igen," siger Claus Skovfoged, adm. direktør i Espresso House Danmark.
Efter genåbningen har salget af takeaway været "kraftigt stigende", og derfor har Espresso House lanceret en ny funktion i sin app, så kunderne kan bestille på forhånd. Kaffekæden har 1 mio. medlemmer i sit loyalitetsprogram. Espresso House har desuden netop indledt et samarbejde med takeaway-tjenesten Wolt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025