Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Espresso Houses direktør Claus Skovfoged står med en altoverskyggende udfordring: Forretningen skal omstilles, så virksomheden igen kan klare sig uden hjælp fra staten, når lønkompensationen udløber, skriver FødevareWatch.dk.
"Det er ikke sådan, at det er en god forretning at være på hjælpepakker, men det har været en afgørende hjælp for at komme igennem den svære periode, som vi stadig går igennem. Nu bruger vi vores tid på at tilpasse måden, vi driver vores kaffebarer på, så vi kan komme tilbage igen," siger Claus Skovfoged, adm. direktør i Espresso House Danmark.
Efter genåbningen har salget af takeaway været "kraftigt stigende", og derfor har Espresso House lanceret en ny funktion i sin app, så kunderne kan bestille på forhånd. Kaffekæden har 1 mio. medlemmer i sit loyalitetsprogram. Espresso House har desuden netop indledt et samarbejde med takeaway-tjenesten Wolt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025